Secția didactică nr. 2

Şef secţie didactică: Ilciuc Cătălina

str. Miron Costin 26/2,
biroul 218;

2068 Chişinău;

tel. 373 22 443 223; 

                                                                                                                       

Mesajul şefului de secţie

 

STIMAȚI ELEVI ȘI VIZITATORI AI SITE-ULUI NOSTRU!

   Secţia didactică nr. II promovează ideea realizării unui învățământ de performanță – prin calitate, perfecționat prin activități diverse, conforme cu exigențele oferite de societatea modernă. 

   IP CEEF desfășoară activități educaționale care vizează pregătirea temeinică a specialiștilor în domeniile Contabilitate și impozite, Finanțe, activitate bancară și asigurări, Management și administrație, Crearea și administrarea bazelor de date și a rețelelor informaționale și Elaborarea și analiza produselor program, conjugând această activitate cu educarea unor cetățeni activi ai statului Republica Moldova, prin îmbinarea armonioasă a promovării valorilor naționale, europene și general umane. 

   Fiecare dintre noi prin încercarea de a ne perfecționa, schimbăm lumea în care trăim. Învățătura este cea care ne face să vedem lucrurile cu alți ochi, iar perfecțiunea vine din învățătură.

În acest context Secţia didactică nr. II își propune să:

  • asigure continuitatea activităților curriculare și extracurriculare în vederea formării personalității elevilor în conformitate cu idealul educațional;
  • creeze un mediu educațional sigur și favorabil pentru dezvoltarea personală și profesională a elevilor;
  • dezvolte aptitudinile și atitudinile elevilor în funcție de particularitățile psiho-fizice ale acestora și în conformitate cu cerințele profesiei. 

   Secţia didactică nr. II administrează efectivul de elevi din anul II de studii care este repartizat în 13 grupe academice îndrumate de diriginți. Dirigintele grupei este cadrul didactic, numit prin ordinul directorului CEEF, şi este responsabil de grupă, până la finalizarea studiilor.

Nr.    Grupa Diriginte
1. CON1901 Afonschi Ala
2. CON1902 Osoianu Alexandru
3. CON1903 Ciornîi Revilia
4. CON1904 Marinescu Lilia
5. IPF1905 Olaru Oxana
6. FA1906 Colun Tatiana
7. FA1907 Ciobanu Oxana
8. FB1908 Casian Irina
9. FB1909 Știrbu Viorica
10. PAA1910 Zîcu Galina
11. PAA1911 Deliu Natalia
12. AAW1912 Bugenko Victor
13. PAP1913 Sorocean Iustina