Mesajul directorului Centrului de Excelenţă în Economie şi Finanţe cu ocazia începutului anului de învăţământ 2022 - 2023

Mesajul directorului Centrului de Excelenţă în Economie şi Finanţe cu ocazia începutului anului de învăţământ  2022 - 2023 Image
  • 01.09.2022

Dragi elevi, Stimate cadre didactice, Stimaţi părinţi!


Iată-ne astăzi în faţa unui nou început de an şcolar,  eveniment  încărcat de emoţii pentru toţi cei care păşesc treptele acestei instituţii. 
Un nou an şcolar reprezintă o nouă provocare pentru fiecare dintre noi în ceea ce privește competiţia şi munca, cunoașterea şi disciplina, încrederea şi speranţa că vom avea un an prosper şi liniştit. 
Astăzi, se reia un nou ciclu educațional  care ne cheamă în universul cunoaşterii. Pentru noi, cei prezenţi aici, acest univers poartă numele de Centrul de Excelenţă în Economie şi Finanţe.
Elevilor anului I le urăm Bun Venit în comunitatea CEEF!!! 
Uşile instituţiei noastre sunt larg deschise pentru cei care acum își fac griji cum vor decurge cei 4 ani de studii? Ştim că aveţi aşteptări foarte mari. Iată de ce doresc să vă încredinţez că noi, vom crea toate condiţiile necesare pentru ca DVS să deveniţi buni specialişti, capabili să vă dezvoltaţi o carieră profesională de succes, dar şi pentru a vă dezvolta ca personalitate.
Stimaţi colegi, avem misiunea şi responsabilitatea de a persevera pentru a păstra poziţia de notorietate între instituţiile de ÎPT, promovată prin gradul înalt de educaţie şi formare profesională pentru discipolii noştri. Să mergem, în continuare, împreună cu cei pentru care activăm.  Suntem cei cărora le revine marea responsabilitate de a educa valori şi idealuri care vor însoţi discipolii noştri pe parcursul întregii vieţi.
Dragi părinți, invitaţia noastră pentru DVS este să vă implicaţi activ şi să fi-ţi  prezenţi în viaţa Colegiului, alături de diriginţi şi profesori, pentru că doar împreună cu DVS vom obţine rezultatul scontat.
Dragi elevi, Vă îndemnăm să fiţi mereu creativi, deschiși și novatori, gata să depăşiţi orice provocare, căci doar aşa veţi învăţa să vă afirmaţi în viaţa profesională.
   Vă urez tuturor un an de studii productiv, interesant, plin de succese şi realizări frumoase.  Să avem cu toţii pace, linişte şi multă sănătate.

Director IP CEEF, Șargo Aliona
 

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.