Ediția a III-a CONFERINȚEI ȘTIINȚIFICO-PRACTICĂ ONLINE PENTRU ELEVI ȘI CADRE DIDACTICE DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PROFESIONAL TEHNIC „PRO BUSINESS TOGETHER: TENDINȚE, PROVOCĂRI, SOLUȚII”

Ediția a III-a CONFERINȚEI ȘTIINȚIFICO-PRACTICĂ ONLINE PENTRU ELEVI ȘI CADRE DIDACTICE DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PROFESIONAL TEHNIC „PRO BUSINESS TOGETHER: TENDINȚE, PROVOCĂRI, SOLUȚII” Image
  • 22.11.2022

La 22 noiembrie 2022, a avut loc ediția a III-a CONFERINȚEI ȘTIINȚIFICO-PRACTICĂ ONLINE PENTRU ELEVI ȘI CADRE DIDACTICE DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PROFESIONAL TEHNIC „PRO BUSINESS TOGETHER: TENDINȚE, PROVOCĂRI, SOLUȚII”.
În cadrul acestui eveniment au participat 154 de elevi și cadre didactice din 13 instituții de învățământ din Republica Moldova și România. Evenimentul a fost organizat de catedra Administrarea afacerilor și moderat de către Șargo Aliona, Botezatu Angela,Bugenko Galina, Palade Gabriel, Budurin-Furculiță Cristina, Deliu Natalia și Moroga Maxim.
Elevii au abordat subiecte actuale și importante, oferind soluţii pentru rezolvarea unor probleme din domeniul economic: de la posibilităţile dezvoltării comerţului electronic, până la creșterea economiei verzi şi înlăturarea influenţei economiei tenebre.
Evenimentul a fost desfășurat în parteneriat cu Junior Achievement Moldova.
Mulțumim tuturor pentru participare și implicare!

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.