Mesajul directorului Centrului de Excelenţă în Economie şi Finanţe cu ocazia începutului anului de învăţământ 2023 - 2024

Mesajul directorului Centrului de Excelenţă în Economie şi Finanţe cu ocazia începutului anului de învăţământ 2023 - 2024 Image
  • 31.08.2023

Dragi elevi, Stimate cadre didactice, Stimaţi părinţi! 
Ziua de 1 septembrie reprezintă un nou început pentru întreaga societate: elevi şi studenţi,  cadre didactice, părinţi şi bunici.
Este un eveniment  încărcat de emoţii pentru toţi cei care păşesc treptele instituţiilor de învăţământ, indiferent dacă este prima dată sau continuă studiile în următorul an. 
Un nou an şcolar reprezinta o nouă provocare pentru fiecare dintre noi în ceea ce priveste competiţia şi munca, cunoasterea şi disciplina, încrederea şi speranţa pentru un viitor prosper şi liniştit. 
Astăzi, se reia un nou ciclu educațional  care ne cheamă în universul cunoaşterii, ori timpurile pe care le trăim ne arată clar că viaţa, progresul şi bunăstarea sunt de neconceput fără cunoştinţe. Pentru noi, cei prezenţi aici, acest univers poartă numele de IP Centrul de Excelenţă în Economie şi Finanţe.
Elevilor anului I le urăm Bun Venit în comunitatea CEEF!!! 
Uşile instituţiei noastre sunt larg deschise pentru cei care acum îţi fac griji cum vor decurge cei 4 ani de studii. Ştim că sunteţi încercaţi de un amalgam de emoţii şi aveţi aşteptări foarte mari. Vă încredinţăm, că alături de cadrele didactice, vom crea toate condiţiile necesare pentru ca DVS să deveniţi buni specialişti capabili să vă dezvoltaţi o carieră profesională de succes, dar şi pentru a vă dezvolta ca personalitate. Vă îndemnăm să fiţi mereu creativi, deschiși și novatori, gata să depăşiţi orice provocare, căci doar aşa veţi învăţa să vă afirmaţi în viaţa profesională.
Vă dorim să legaţi prietenii adevărate care vor dura în timp, să obţineţi succese  în procesul de studiu și să profitaţi din plin de perioada cea mai frumoasă a vieții – anii de studenţie.
Stimată comunitate CEEF, cu prilejul începutului unui nou an școlar, vă urăm sănătate,  bună dispoziție și revederi agreabile. Să vă mențineți optimismul, elanul tineresc și efervescența creatoare pe tot parcursul anului de învățământ, pe care vi-l dorim cât mai rodnic și cu cât mai multe împliniri.
Stimaţi colegi, avem misiunea şi responsabilitatea de a persevera pentru a păstra poziţia de notorietate între instituţiile de ÎPT, promovată prin gradul înalt de educaţie şi formare profesională pentru discipolii noştri. Să mergem, în continuare, împreună cu cei pentru care activăm.  Suntem cei cărora le revine marea responsabilitate de a educa valori şi idealuri care vor însoţi discipolii noştri pe parcursul întregii vieţi.
Dragi părinți, invitaţia noastră pentru DVS este să vă implicaţi activ şi să fi-ţi  prezenţi în viaţa Colegiului, alături de diriginţi şi profesori, pentru că doar împreună cu DVS vom obţine rezultatul scontat.
Vă urez tuturor un an de studii productiv, interesant, plin de succese şi noi performanţe.  Să avem cu toţii pace, linişte şi multă sănătate.
Cu profund respect,

 Aliona ŞARGO, dr., directorul IP CEEF
 

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.