Ziua elevilor

Ziua elevilor Image
  • 16.11.2023

   În toate timpurile, studențimea a fost și este o forță motrice și viabilă, progresivă și capabilă să apere idealurile și valorile general umane fără de care nici o societate nu ar putea exista.
   Anii de studenție reprezintă una dintre cele mai frumoase etape ale vieții care, fiind marcată de emoții intense, prietenii noi, idealuri consacrate, descoperiri incredibile, multă muncă și responsabilitate.
Sunt ,,ani de aur” când ai timp să iubești, să prietenești, să visezi, să descoperi, să găsești, iar apoi să îți amintești de toate cu zâmbetul pe buze. Să îți amintești de diminețile dinainte de examene, de nopțile vesele, de profesorii dragi.
Dragi elevi, vă felicităm cu ocazia sărbătorii tinerilor  și vă dorim să aveți parte de succes în tot ce vă propuneţi. Viaţa a demonstrat nu doar o singură dată că visele au tendinţa de a se îndeplini. 
   Rămâneți mereu energici, plini de viaţă, creativi şi frumoși, să faceţi faţă tuturor provocărilor şi să savuraţi viaţa din plin! 
Să aveţi parte de multe realizări, fericire, șanse de afirmare şi un viitor aşa cum vi-l doriţi! Bucuraţi-vă din plin de anii de studenţie, implicaţi-vă în cât mai multe activităţi interesante!
Felicitări dragi elevi !!!

PS. La nivel international, 17 noiembrie a fost declarată official Ziua Internațională a Studenților în 1941. Republica Moldova comemorează oficial această zi din 1990.

Director IP CEEF, Șargo Aliona

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.