TÂRGUL LOCURILOR DE PRACTICĂ

TÂRGUL LOCURILOR DE PRACTICĂ Image
  • 25.01.2024

Astăzi, 25 ianuarie 2024, în cadrul IP CEEF, cu suportul și susținerea Consiliului Elevilor CEEF, a fost organizată prima ediție a Târgului locurilor de practică.
    La eveniment au participat elevii anilor de studii III și IV care au avut ocazia să interacționeze direct cu agenții economici în vederea identificării oportunităților de desfășurare a stagiilor de practică sau a ulterioarei angajări în câmpul muncii.
De remarcat faptul că au dat curs invitației noastre 8 agenți economici, printre care cele mai importante Bănci comerciale din Republica Moldova: BC „Moldindconbank” SA, „FinComBank” SA, BC „Eximbank” SA în frunte cu reprezentanții Băncii Naționale a Moldovei, precum și agenți economici din sectorul microfinanțării, a asigurărilor, a contabilității și auditului: OCN „Microinvest” SRL, SRL „MGP Broker”, SRL „PricewaterhouseCoopers”, SRL „International Accounting”.
    Elevii au participat la discuții cu fiecare dintre agenții economici participanți la standurile amenajate în holul instituției, unde au avut ocazia să obțină informații suplimentare privind accesul la stagiile de practică.
În vederea asigurării unei colaborări de durată, ținem să exprimăm înaltele noastre aprecieri tuturor persoanelor implicate în organizarea și desfășurarea acestui eveniment, unic în rețeaua instituțiilor de ÎPT din Republica Moldova.
    Menționăm că succesul primei ediții a Târgului îi garantează continuitatea!
 

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.