Târgul de Cariere 2024, IP CEEF

Târgul de Cariere 2024, IP CEEF Image
  • 18.04.2024

IP Centrul de Excelenţă în Economie şi Finanţe anunţă comunitatea academică despre desfăşurarea Târgului de cariere la data de 17.04.2024 cu participarea a peste 20 de agenţi economici.

Evenimentul a fost organizat sub egida Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova cu participarea instituţiilor din cadrul reţelei COOP-NET pe domeniul economic.

Evenimentul a adunat peste 300 de elevi care au interacţionat cu reprezentanţii sectorului bancar:
Banca Națională a Moldovei; Victoriabank; FinComBank S.A.; EXIMBANK; Moldindconbank; Moldova Agroindbank; Microinvest; InvestCredit,
dar şi cu o serie de instituţii ale statului: Serviciul Fiscal de Stat; MOLDATSA; Inspectoratul General de Carabinieri al MAI.

La târg au participat activ agenţi economici din diverse domenii ale economiei naţionale: Donaris Vienna Insurance Group; Jizdan & Partners; Linella, SRL"Moldretail Group"; Grupul Farmacia Felicia; Cedacri International; Forward International; Slavena Lux SRL; Mekanys SRL; Ideea Studio SRL.

Elevii au socializat cu reprezentanţii agenţilor economici cu privire la condiţiile de angajare, dar şi cu privire la desfăşurarea stagiilor de practică.
Mulţumim tuturor participanţilor pentru deschidere şi suportul acordat în organizarea şi desfăşurarea evenimentului.

PER ASPERA AD ASTRA !

                                                     

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.