Mesajul directorului Centrului de Excelenţă în Economie şi Finanţe cu ocazia deschiderii anului şcolar 2021 - 2022

Mesajul directorului Centrului de Excelenţă în Economie şi Finanţe cu ocazia deschiderii  anului şcolar  2021 - 2022 Image
  • 31.08.2021

Dragi elevi, profesori, părinţi! 

Astăzi, ar fi trebuit să fie ziua festivității de 1 septembrie, o sărbătoare tradiţională, visată mult, în special de elevii înmatriculaţi la anul I. Din păcate, vom sărbători altfel decât în alţi ani la  deschiderea noului an de învăţământ. 

Probabil ați visat că veți avea alături părinți sau bunici care să vă însoţească în această zi de neuitat dar, dacă visurile nu se îndeplinesc întotdeauna așa cum ne-am imaginat cândva, nu înseamnă că ele nu sunt posibile într-o altă formă, care poate deveni memorabilă.

Nu avem parte de o sărbătoare mare la care să participe toţi elevii şi toate cadrele didactice din instituţie dar ştim, că suntem o familie mare, unită şi puternică. IP CEEF este o comunitate care are un cuvânt greu de spus atunci când este vorba de pregătirea profesională a elevilor, o echipă în care cadrele didactice, elevii şi părinţii se implica cu toţii, deoarece sunt conştienţi că o bună pregătire profesională înseamnă un efort şi o datorie  care revine tuturor.

Dragi elevi, întreg corpul didactic vă transmite toată prețuirea, DVS și familiilor DVS, precum și faptul că suntem mândri de toți elevii noștri. 

Şi în acest an,  să ne bucurăm de succesele obţinute împreună, să avem curaj în faţa greutăţilor,  să muncim cu pasiune şi  perseverenţă  or, drumul nostru este drumul cunoașterii.

Trebuie să recunoaştem că perioda prin care trecem este una dificilă, cu o mulţime de obstacole. Dar vom învinge, pentru că avem de partea noastră elevi dornici de carte, profesori profesionişti, părinţi interesaţi în rezultatele copiilor lor şi toate împreună ne ajută să  nu cedăm dificultăţilor.

Cadrelor didactice, le doresc multă sănătate, realizări mari şi multe succese în plan profesional şi personal. Bunăstare şi fericire familiilor cu care împărţiţi bucuriile şi insuccesele discipolilor DVS.

După Platon: ,,Educaţia este cel mai frumos dar pe care îl poate dobândi omul” Să ne bucurăm pentru că am fost binecuvântaţi cu acest dar şi pentru faptul că avem menirea să îl transmitem elevilor noştri.

 

   Sănătate multă şi succese tuturor !!!

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.