„Innovation Camp 2020 - Transport și comunicații”

„Innovation Camp 2020 - Transport și comunicații” Image
  • 15.12.2020

În perioada 8-12 decembrie 2020, elevii IP Centrul de Excelență în Economie și Finanțe, Păvan Sanda, Grosu Vasile, Șișcanu Romina, Negura Dorina, Buliga Andrei, Beschier Mirela, Constantinov Victoria, Socolova Taisia, Bancu Cristina, Sîbii Valeriu, Martea Diana, Tacu Andreea,  au participat la activitatea „Innovation Camp 2020 - Transport și comunicații”, organizată de Junior Achievement Moldova.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul Programului „Susținerea educației antreprenoriale în Europa și Eurasia, finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID - US Agency for International Development ) și implementat în Republica Moldova de către Junior Achievement Moldova în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Academia de Studii Economice a Moldovei, Metro Cash & Carry Moldova, Coca-Cola Hellenic Moldova, Dreamups, Junior Achievement Romania, Centrul Național de Inovații Digitale în Educație Clasa Viitorului.

Elevii au fost provocați să genereze ideii de afaceri care ar  putea contribui la îmbunătățirea serviciilor de transport public urban și interurban, iar pentru a găsi soluții fezabile ei au fost îndrumați de consultanți din mediul de afaceri. Este de menționat, că în rândul consultanților au făcut parte profesorul IP CEEF MOROGA Maxim și absolventul IP CEEF, CEBAN Mihai.

Felicitări elevilor din IP CEEF care au fost parte a echipelor clasate pe locuri  premiante: Constantinov Victoria – mențiune, Șișcanu Romina locul III, Beschieru Mirela locul II și Negura Dorina, Buliga Andrei locul I. 

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.