“Innovation Camp 2020 – Promovarea activităților economico-antreprenoriale în rândul tinerilor”

“Innovation Camp 2020 – Promovarea activităților economico-antreprenoriale în rândul tinerilor” Image
  • 30.11.2020

 În perioada 24 – 28 noiembrie 2020, elevii Centrului de Excelență în Economie și Finanțe, Bostan Nicoleta, Railean Marius, Cebanu Victoria, Varzari Marina, Țurcanu Cristi, Oboroc Vladislav, Lungu Alina, Frumusachi Cristina, Gîndea Marius, Ursu Oxana, Paraschiv Marius, Latu Ilie, au participat la activitatea Innovation Camp dedicată tehnologiilor informaționale. Evenimentul a fost organizat de Junior Achievement Moldova în cadrul proiectului „Promovarea activităților economico-antreprenoriale în rândul tinerilor” din cadrul Programului de Granturi 2020 pentru organizațiile de tineret, finanțat de către  Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

     Elevii și-au mobilizat toate cunoștințele, experiențele, bunele practici în vederea identificării celor mai inovative și sustenabile idei, iar pentru a găsi soluții fezabile ei au fost îndrumați de consultanți din mediul de afaceri. Este de menționat că în rândul consultanților au fost și  absolvenți ai Instituției noastre: Moraru Vasile, Cucta Tatiana, Munteanu Roman.

   Juriul, compus din reprezentanți ai  ASEM, Coca-Cola Hellenic Moldova, Primăria  mun. Chișinău, Junior Achievement România, a remarcat cele mai prețioase idei printre care și cele ale elevilor din Centrul de Excelență în Economie și Finanțe care au făcut parte din echipe premiante: Țurcanu Cristi, Oboroc Vladislav locul II și Lungu Alina locul I. 

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.