“Innovation Camp 2020 – Agricultura Viitorului”

“Innovation Camp 2020 – Agricultura Viitorului” Image
  • 18.11.2020

   În perioada 10-14 noiembrie 2020, elevii IP Centrul de Excelență în Economie și Finanțe, Pîslaru Nicoleta, Slivca Ludmila, Scutari Evelina, Mocanu Cătălina, Mencicov Mihaela, Buliga Andrei, Dron Alexandru, Meleștean Natanael, Pripa Nichita,  Gherbovei Valeria, Leuca Pavel, Carauș Mădălina au participat la activitatea “Innovation Camp 2020 – Agricultura Viitorului”, organizată de Junior Achievement Moldova. Evenimentul a avut loc în cadrul proiectului „Promovarea activităților economico-antreprenoriale în rândul tinerilor” din cadrul Programului de Granturi 2020 pentru organizațiile de tineret, finanțat de către  Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

   Eleviii au fost provocați să genereze ideii de afaceri care ar  putea contribui la îmbunătățirea competitivității produselor agricole pe plan național și internațional, cât și la dezvoltarea și extinderea agriculturii ecologice, iar pentru a găsi soluții fezabile ei au fost îndrumați de consultați din mediul de afaceri. Manționăm faptul că printer rândurile consultanților s-au regăsit profesorul IP CEEF Moroga Maxim și absolventa IP CEEF Grati Doina, care, actualmente, dezvoltă o afacere în domeniul agriculturii, Livada Doinei.

   Iar spre final, reprezentanții juriului compus din reprezentanți ai  ASEM - Academia de Studii Economice din Moldova,  Coca-Cola Hellenic Moldova, Primăria mun.Chișinău, Junior Achievement Romania au menționat cele mai sustenabile idei. Felicitări elevilor din IP Centrul de Excelență în Economie și Finanțe care au făcut parte din echipele ce s-au plasat pe locurile  premiante: Pîslaru Nicoleta – locul I și Gherbovei Valeria, Leuca Pavel –  locul III.

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.