„Innovation Camp 2020 - Susținerea educației antreprenoriale în Europa și Eurasia”

„Innovation Camp 2020 - Susținerea educației antreprenoriale în Europa și Eurasia” Image
  • 02.11.2020

  În perioada 27 – 30 octombrie 2020 elevii IP Centrul de Excelență în Economie și Finanțe Verlan Daniel, Ursu Domnița, Marian Sabina, Olaru Drăgălina, Mamulat Daniela, Teșcureanu Victor, Arap Andrei, Ungureanu Cristian, Merlan Sofia, Plămădeală Daniela, Guțan Vlada, Neghină Xenia au participat la activitatea „Innovation Camp 2020”, organizată de Junior Achievement Moldova, în cadrul Programului „Susținerea educației antreprenoriale în Europa și Eurasia” finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

     Menționăm cu mândrie că activitatea a fost organizată și moderată de profesoarele instituției noastre, dna IACOB Natalia și dna BUGENKO Galina, care au provocat elevii să genereze idei de afaceri menite să soluționeze problema conexiunii fermierului din mediul rural cu consumatorul final. La găsirea soluțiilor fezabile, elevii au fost îndrumați de consultanți din mediul de afaceri.

     Pe final, juriul format din reprezentanți de la Metro Cash & Carry Moldova, ASEM, Dreamups, Junior Achievement România a selectat cele mai originale, inovative și aplicabile idei ale tinerilor.

     Aducem sincere felicitări elevilor din IP Centrul de Excelență în Economie și Finanțe care au făcut parte din echipele ce s-au clasat pe locurile  premiante: MAMULAT Daniela, NEGHINĂ Xenia locul III și ARAP Andrei locul I. 

     Mulțumim organizatorilor și participanților. Instituția apreciază implicarea Dvs. !!!!

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.