Dreamups dorește să susțină elevii cu referire la dezvoltarea Startup School, în mod special pentru cei ce studiază educația economică și antreprenorială.

Dreamups dorește să susțină elevii cu referire la dezvoltarea Startup School, în mod special pentru cei ce studiază educația economică și antreprenorială. Image
  • 20.10.2020

  Dreamups au lansat un program destinat liceenilor (15-18 ani) din toată țara, pre-acceleratorul Startup School by Dreamups, un program complet online pentru 200 de elevi.

     În cadrul Startup School liceenii vor învăța despre afaceri tehnologice, vor avea acces la peste 25 de mentori, experți și antreprenori de succes din Moldova și România și vor face teme pe acasă pe platforma noastră de e-learning UpFactory, în total peste 100 de sarcini, la care vor primi feedback online de la mentori.

     De asemenea, elevii vor lucra în grupuri (online), vor folosi zoom, calendly, slack, email și alte instrumente digitale. 

Proiectele dezvoltate de tineri vor fi create în baza problemelor reale identificate de ei în comunitatea unde locuiesc iar soluțiile trebuie sa fie scalabile în timp.

 

     Programul durează 2 luni și are o taxă de înscriere de doar 25$. Perioada programului este 2 noiembrie - 22 decembrie.

Aplicările sunt deschise până pe 25 Octombrie.

 

Informații:

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.