Mesaj de felicitare pentru absolvenții IP CEEF

  • 10.07.2020

Dragi absolvenţi ai IP Centrul de Excelenţă în Economie şi Finanţe,

Am aşteptat până la ziua de astăzi, nu din motiv că nu am fost alături de colegi când v-au felicitat, dar din speranţa că până la urmă, îmi va reuşi să o fac altfel.

Din păcate, situaţia epidemiologică din lume şi din ţară şi-a lăsat amprenta asupra vieţii cotidiene şi ne-a influenţat şi pe noi, impunându-ne să ne schimbăm tradiţiile şi comportamentul obişnuit. Ţin să menţionez gradul înalt de înţelegere şi responsabilitate civică de care aţi dat dovadă şi pe care le manifestaţi şi în continuare, ceea ce ne face să ne simţim mândri de voi şi să fim siguri că veţi fi un bun exemplu pentru copiii voştri şi pentru societate în ansamblu.

De astăzi aveţi posibilitatea să vă ridicaţi diplomele de absolvire şi eu am tot dreptul să mă adresez către voi, stimaţi colegi şi să vă zic bun venit în marea familie a finansiştilor, contabililor, economiştilor şi specialiştilor în domeniul IT. A sosit ziua, când visul de altădată a devenit o realitate şi Dumneavoastră aveţi posibilitatea să ţineţi în mână rodul muncii de patru ani, ziua când puteţi savura din satisfacţia unui lucru dus la bun sfârşit, ziua când sunteţi copleşiţi de mândria rezultatului obţinut, ziua când bucuria absolvirii este un pic ştirbită de tristeţea despărţirii. Să ştiţi că sunteţi şi veţi fi întotdeauna o generaţie deosebită. Nu prin faptul că sunteţi influenţaţi de situaţia de azi, nu prin faptul că sunteţi frumoşi şi sârguincioşi (vor mai fi la sigur), dar prin faptul că sunteţi şi veţi rămâne pentru totdeauna Absolvenţii anului 2020 şi asta nu v-o mai poate lua nimeni.

Mă alătur cu plăcere la toate felicitările colegilor mei şi vă felicit şi eu cu acest frumos prilej. Vă doresc succese şi noi realizări în plan profesional şi personal, noi visuri împlinite, alte înălţimi cucerite şi să aveţi întotdeauna curajul, puterea şi înţelepciunea de a păşi după orizont. Luaţi cu voi o parte din noi, dar plecaţi cu gândul să reveniţi şi şă ştiţi că peste ani, de acum tristeţea despărţirii va fi înviorată de bucuria reîntâlnirii.

Drum bun în viaţă!!!

 

        Director interimar IP CEEF, Romeo Cereteu

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.