Mesaj de felicitare pentru absolvenții promoției 2022

Mesaj de felicitare pentru absolvenții promoției 2022 Image
  • 30.06.2022

Dragi absolvenți, Stimaţi părinţi, diriginţi şi cadre didactice!!!
De astăzi, pentru absolvenţii IP CEEF, promoţia 2022,
se deschid porţile spre o lume nouă, o lume în care veți purta în suflet amintiri frumoase şi patru ani sublimi pe care sunt sigură că nu-i veţi da uitării.
Cu siguranţă, ziua absolvirii instituției este o bornă de unde puteţi privi în urmă la drumul parcurs, mulţumiţi mai mult sau mai puţin, dar plini de speranţe pentru viitoarele provocări.
Anii de colegiu au fost asemenea anilor de ucenicie în atelierele unor pictori. Profesorii v-au învăţat să îmbinaţi culorile, să le folosiţi corect și armonios. De acum înainte, depinde de Dvs. cum vă veţi „colora” viitorul. 
Dragii noștri, vă mulţumim pentru anii frumoşi petrecuţi împreună în sălile de clasă, în fața ecranelor de calculator sau telefoanelor mobile pe timp de pandemie, pentru activitățile extracurriculare, pentru setea Dvs. de a cunoștințe, pentru spiritul Dvs. deschis şi neîngrădit în tipare şi prejudecăţi.
În acest moment solemn, vreau să vă spun că  CEEF se mândreşte cu Dvs.! 
Străduiţi-vă să vă cultivaţi gândirea şi sufletul în spiritul valorilor proprii neamului nostru românesc. Priviţi cu încredere spre viitor şi încercaţi să depăşiţi starea confuză a prezentului. Nu cedaţi descurajării, ci luptaţi pentru viitorul Dvs.!
Păstraţi-vă puritatea tinereţii, entuziasmul, curiozitatea vie!  Să vă fie călăuze în viaţă adevărul, binele, dragostea şi frumosul!
 Studiile DVS nu se încheie aici, veți avea de învățat pe parcursul întregii vieți deoarece perfecțiunea nu are limite.
Și un ultimul sfat, dragi absolvenți: nu uitați, astăzi, să faceți un lucru, poate cel mai important, să vă îmbrățișați părinții Dvs., și să le spuneți mulțumesc pentru grija pe care v-au purtat-o în aceşti ani.
Vă doresc sănătate, performanţe profesionale un drum lung prin viață plin de realizări mari și succese!
George Washington spunea, educaţia este cheia ce deschide poarta de aur a libertăţii. Deschideți această poartă și fiți liberi!
Iar noi, rămânem să vă urmărim succesele şi peste ani să spunem cu mândrie.. ,,Acesta a fost elevul nostru”
Să fiţi ca râul, râul ţine minte
Izvoarele din care s-a născut,
Căci viitorul nu deschide uşa
Acelora, ce vin fără trecut.

2024 MoldaHost. All Rights Reserved.